Auto 2dehands verkopen

Tags: Opkoper mobilhome –  Auto opkoperopkoper wagens

In het licht van de toegenomen bezorgdheid over de verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19), willen wij onze cliënten een update geven.

Wij zijn geopend
Onze openingstijden zijn ongewijzigd gebleven. In deze onzekere tijd is het onze prioriteit om onze medewerkers en onze klanten veilig te houden. We volgen de situatie dagelijks en zullen advies blijven opvolgen van de volksgezondheidsautoriteiten.

Als u symptomen ervaart of onlangs bent teruggekeerd van een reis, maar reparaties nodig heeft om uw voertuig veilig te houden, hebben wij meerdere opties voor u:

Bezoek onze winkel
Onze winkel is open en wij nemen alle voorzorgsmaatregelen met ons COVID-19 Protocol. Wanneer u naar de winkel komt, wordt u gevraagd om uw sleutels in een plastic zak te doen om mogelijke verspreiding te beperken. Onze technici maken gebruik van beschermende kleding, stuurhoezen en desinfecterende gereedschappen om ervoor te zorgen dat uw auto schoon en veilig bij u terugkomt. Bel ons op (780) 761-1800 om uw bezoek te regelen.

RICHTINGEN

Gemakkelijk wegbrengen
Als u het prettiger vindt, regelen we de details van uw bezoek graag telefonisch. U kunt uw sleutels ook afgeven in onze beveiligde inleverbox die zich buiten onze deuren bevindt. Bel ons op (780) 761-1800 om uw afspraak te maken.

AFSPRAAK MAKEN

Mobiele monteursdiensten
In een poging u beter van dienst te zijn tijdens deze crisis, bieden wij mobiele reparaties aan. Dus als u niet naar de winkel wilt of kunt komen, kunnen wij naar u toe komen, voor alles van olieverversen tot remreparaties. Als u symptomen ervaart of onlangs bent teruggekeerd van een reis, laat het ons weten en wij kunnen een mobiele service regelen om naar u toe te komen. Bel ons op (780) 761-1800 of reserveer online en wij komen naar u toe.

BOEK NU

Voor meer informatie over COVID-19 kunt u terecht op de website van het Public Health Agency of Canada.

 

Deze crisis verandert voortdurend. Wees er zeker van dat we onvermoeibaar zullen blijven werken om onze klanten en buren veilig te houden.

Zorg alstublieft goed voor uzelf en uw gezin,

De technici van Revolution Motors zijn doorgewinterd als het gaat om het diagnosticeren en repareren van elektrische motorproblemen. Bel ons of boek uw afspraak online. Onze winkel is geopend van maandag tot vrijdag van 7:30 tot 17:00 uur. Contactloos en veilig afgeven is ook mogelijk.